Systemisch werk via het lichaam

‘Je lijf weet wat je hoofd vergeet!’ 

Wat is systemisch werk via JE LICHAAM?

Systemisch werk via het lichaam is een holistische benadering en combineert zowel lichaamsgericht als systemisch werken. Herinneringen uit je jeugd en/of je familiesysteem zijn opgeslagen in je lichaam, in wat we je persoonlijk of systemisch celgeheugen noemen. Deze herinneringen hebben invloed op jou als mens en op hoe jij je lichaam bewoont.

WERKWIJZE

Mijn werkwijze als holistische systeemcoach is per persoon verschillend, omdat ik afstem op jouw vraag en behoefte. Tijdens een sessie creëer ik een veilige en rustige omgeving waarin je comfortabel onder een dekentje op de behandeltafel kunt liggen. Ik maak vervolgens contact met jou via mijn handen, waarbij ik verbinding maak met je lichaam, je familiesysteem en de diepere lagen van je ziel.

Door aan te raken op het niveau van de ziel en het grotere veld erbij te betrekken, kan energie als vanzelf in beweging komen. Tijdens deze ervaring wordt voor jou voelbaar wie je werkelijk bent, wat je drijft en wat jouw beweging tegenhoudt. Je wordt je bewust van de delen van jezelf waarmee je wel contact hebt en van de delen waarmee je dat niet hebt. Daarnaast kun je ervaren hoe het is om contact te hebben met je lichaam en je omgeving.

Vooral wordt duidelijk waar de energie stroomt en waar niet, waardoor je inzicht kunt krijgen in jezelf en je levenspad.

traject

We maken kennis tijdens een vrijblijvend gesprek van ongeveer 30 minuten. Dit kan telefonisch of in mijn praktijk met een lekkere kop koffie of thee in Amsterdam-Oost.  

Als we beiden zeggen ‘Ja, dit is een match!’ plannen we de sessie in. Deze duurt gemiddeld zo’n 90 minuten. 

Vaak is systemisch werk via het lichaam onderdeel van een coachtraject van jou en je kind. 

NIEUWSGIERIG? Zelf ervaren?

Om echt ‘te weten’ wat systemisch werk via je lichaam voor je kan betekenen, kun je dit het beste zelf ervaren. Wil je meer weten? Neem contact met me op via hallo@louiseoldeman.com of bel me op 0642486162. Ik beantwoord je vragen graag!

Benieuwd waarom ik doe wat ik doe? Dat lees je hier!

Aangesloten bij: