Systemisch werk via het lichaam

Wat is systemisch werk via JE LICHAAM?

Tijdens een sessie systemisch werk via het lichaam combineer ik zowel lichaamsgerichte therapie als systemisch werk. Via deze familieopstellingen via het lichaam leer je contact te maken met jouw essentie, met datgene waar jouw verlangen zit. In jouw lichaam opgeslagen herinneringen van je jeugd en/of vanuit je familiesysteem, hebben invloed op jou als mens. Door je lichaam op de laag van de ziel aan te raken, kun je ervaren of de pijn, angst of verdriet van jou is of dat jij het voor jouw familie draagt. Wist je dat lichaamsgericht werken effect heeft op je celgeheugen? Door daarop te werken kan het daarom grote veranderingen teweeg brengen.
Deze methode – het roepen van de ziel – is ontwikkeld door Connie van der Arend, waar ik ook de opleiding gevolgd heb.

 

NIEUWSGIERIG? Zelf ervaren?

Om echt ‘te weten’ wat systemisch werk via je lichaam voor je kan doen, kun je dit het beste zelf ervaren. Wil je meer weten? Neem contact met me op via hallo@louiseoldeman.com of bel me op 0642486162. Ik beantwoord je vragen graag!

Benieuwd waarom ik doe wat ik doe? Dat lees je hier!