Jongerencoaching

Wil je meer vanuit jouw kracht en talenten handelen? Met meer (zelf)vertrouwen en rust in het leven staan? Heb je meer behoefte aan begrip en positiviteit? Dan ben jij bij mij aan het juiste adres.

Tijdens onze coaching sessie(s) zit jij aan het roer en jouw doel(en) vullen we samen in. Jij hebt de regie over je eigen stappen en bewandelt de route zelf. Wanneer het nodig is sta ik naast je.

WERKWIJZE

Als coach kijk ik naar wat jij nodig hebt. Hierin staat vertrouwen en veiligheid centraal. We gaan samen in gesprek over jouw emoties, gevoelens en gedachten die op dat moment spelen.

Door mijn oprechte interesse, verbindende vermogen en mijn energie zet je die stappen die nodig zijn om je (nog) gelukkiger te voelen.

Mijn werkwijze verschilt per persoon, afhankelijk van de vraag. Hierbij maak ik gebruik van bewegings- en lichaamsgerichte methodes (bijvoorbeeld systemisch werk, meditatie en/of yoga).

TRAJECT

We maken kennis tijdens een vrijblijvende intake van ongeveer 30 minuten met een lekkere kop koffie of thee. Dit in mijn praktijk in Amsterdam Oost op de Roomtuintjes 218. 

Als we beiden zeggen ‘Ja, dit is een match!’ plannen we ons eerste coachgesprek in.

Afhankelijk van jouw wens werken we per keer of via een pakket van bijvoorbeeld drie, zes of acht sessies. Deze duren gemiddeld zo’n 75 tot 90 minuten. Tijdens de laatste sessie is er ruimte voor een evaluatie.

NIEUWSGIERIG? VRAGEN? SAMENWERKEN?

Ben je nieuwsgierig? Heb je nog vragen? Óf wil je samenwerken? Neem contact met me op via hallo@louiseoldeman.com of bel me op 0642486162. Ik beantwoord je vragen graag!

Benieuwd waarom ik doe wat ik doe? Dat lees je hier!

ANDEREN OVER LOUISE:

'De coach gesprekken met Louise heb ik als heel prettig ervaren! Louise geeft alle ruimte om samen tot ontdekkingen te komen en is enorm betrokken. Ik ging altijd met veel plezier naar de gesprekken en kwam er vol energie en nieuwe inzichten weer uit. Door de coaching van Louise ben ik een stuk dichter bij mezelf gekomen en een stuk zekerder.'
Eva Derksen
19 jaar
'Louise is de eerste professionals bij wie ik mij gelijk veilig en op mijn gemak voelde, hierdoor durfde ik zonder na te denken alles te zeggen. Ze heeft een hele prettig en leuke manier van werken. Wat begon met een loopbaanvraag eindigde in een verdiepend persoonlijk traject. Heel blij met mijn gekregen inzichten!'
Caitlin De Kruyff
25 jaar
'Het is eigenlijk niet onder woorden te brengen hoe dankbaar ik voor Louise haar coaching ben. Haar enthousiasme, luistervaardigheden, spontane ideeën en toffe persoonlijkheid blijven mij inspireren. Ik heb zoveel geleerd van onze gesprekken. Ik ga ze nog missen.. Weet je wat mijn droom is? Om net zo enthousiast door het leven te gaan als Louise. Ze is echt een topper!'
Sanne Lijnse
18 jaar