OVER LOUISE

Écht luisteren en doorvragen | Onbevangen blik en oordeelloos | Nieuwsgierig | Enthousiasmerend | Sprankelend en vol energie | Vertrouwenwekkend |

Dat zijn complimenten die ik vaak krijg. Kwaliteiten die ik in me heb en waar ik trots op ben! En die ik graag inzet in mijn werk. 

Waarom

Het werk als holistisch kinder/jongerencoach, systeemcoach en trainer is een onderdeel van mijn droom om ’vanuit ontwikkeling en energie beweging te creëren’. Mensen activeren, motiveren en ondersteunen zodat zij met zichzelf en anderen in harmonie kunnen leven. Met meer rust, ruimte en (zelf)vertrouwen. Daar word ook ik blij en gelukkig van. 

Een ander onderdeel van mijn droom is een plek creëren waar iedereen in Bloei kan komen! Een plek waar een holistisch multidisciplinair team samenwerkt om jou op verschillende vlakken te ondersteunen. Samen in Bloei met jezelf, je kind(eren), partner, medecollega’s of medeceremonie-reizigers bij het holistisch centrum Samen in Bloei.

methode

De technieken en werkvormen die ik gebruik zijn gebaseerd op kennis uit mijn opleidingen Familie- en organisatieopstellingen, familieopstelling met de ouder(s) en kinderen, Identiteitsgerichte psychotrauma therapie (IoPT), Voice Dialogue, systemisch werk via het lichaam, Master in Coaching, NLP (Neurolinguïstisch Programmeren), (internationale) yogadocenten opleidingen en Vipassana meditatie. Mijn achtergrond als afgestudeerde HBO’er (Sport, Management en Ondernemen) en topsporter (karate) helpt mij om oplossingsgericht en creatief te werken.

Persoonlijke achtergrond

Afgelopen jaren heb ik een interne transformatie doorgemaakt: meer rust, vertrouwen en compassie. Rust in mijn ‘eindeloze zoektocht’ naar beter, meer en nooit genoeg. Vertrouwen op mijn eigen kwaliteiten, mijn kennis en mijn kunde, en vooral vertrouwen op mijn intuïtie. Compassie voor anderen en zeker ook voor mijzelf, wat leidt naar liefdevoller naar mezelf en de ander kunnen kijken.

Olympisch goud was voor meer dan 13 jaar mijn droom. Ik vocht als karateka voor het Nederlandse team op Europese en Wereldkampioenschappen. Tijdens deze tijd heb ik veel keuzes moeten maken, keihard getraind en veel dingen gelaten (opgeofferd) voor mijn sport. Door deze ervaringen heb ik ook veel mensenkennis op gedaan, geleerd bewuste keuzes te maken, doelgericht te werken en het beste uit mijzelf en anderen te halen.

Nadat ik in 2012 een half jaar in Zuid Afrika in een township woonde en werkte, besefte ik dat deze olympische droom mij niet gelukkig ging maken. Tijdens deze periode stond mijn leven even op ‘pauze’ en was er ruimte voor ‘niks moeten’. Door onder andere het besef dat ik nooit genoot van het proces (zoals de trainingen voor een EK of een WK) maar altijd op het doel gefocust was. Daar ben ik de volgende vragen gaan onderzoeken: ‘Wat maakt mij echt gelukkig?’, ‘Waar krijg ik plezier van?’ en ‘Waar wil ik mijn tijd en energie in stoppen?’.

NU

In mijn werk komen mijn talenten, kennis en ervaringen samen. Ik heb gevonden wat ik het allerliefste doe. De twinkeling in iemands ogen en diens positieve ontwikkeling maakt me enorm blij. Daar doe ik het voor!

Wil je kennismaken? Leuk! Neem contact met me op, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Groet,

Louise Oldeman

06 42486162