Coaching

Wil je meer vanuit jouw kracht en talenten handelen? Rust en ruimte ervaren? Met meer (zelf)vertrouwen in het leven staan? Je realiseren wat je het liefste doet, zodat jij meer kan genieten van jouw leven, je relaties en je werk? Coaching is een manier die jou hierbij kan helpen. Je krijgt inzicht in jouw patronen en jouw belemmerende overtuigingen en word je (nog) bewuster van je talenten en dat wat je wilt.

Tijdens onze coaching sessie(s) zit jij aan het roer en jouw doel(en) vullen we samen in. Jij hebt de regie over je eigen stappen en bewandelt de route zelf. Wanneer het nodig is sta ik naast je.

 

WERKWIJZE

Als coach kijk ik naar wat jij nodig hebt. Hierin staat vertrouwen en veiligheid centraal. We gaan samen in gesprek over jouw emoties, gevoelens en gedachten die op dat moment spelen.

Door mijn oprechte interesse, verbindende vermogen en mijn energie zet je die stappen die nodig zijn om je (nog) gelukkiger te voelen.

Mijn werkwijze verschilt per persoon, afhankelijk van de vraag. Hierbij maak ik gebruik van bewegings- en lichaamsgerichte methodes (bijvoorbeeld systemisch werk, meditatie en/of yoga).

TRAJECT

We maken kennis tijdens een vrijblijvende intake van ongeveer 30 minuten met een lekkere kop koffie of thee. Dit in mijn praktijk in Amsterdam Oost op de Roomtuintjes 218. Vervolgens stuur ik je een samenvatting van ons gesprek met daarbij een passend coachingsvoorstel en stappenplan. 

Als we beiden zeggen ‘Ja, dit is een match!’ plannen we ons eerste coachgesprek in.

Afhankelijk van jouw wens werken we per keer of via een pakket van bijvoorbeeld drie, zes of acht sessies. Deze duren 1 ½ uur. Tijdens de laatste sessie is er ruimte voor een evaluatie.

NIEUWSGIERIG? VRAGEN? SAMENWERKEN?

Ben je nieuwsgierig? Heb je nog vragen? Óf wil je samenwerken? Neem contact met me op via louiseoldeman@gmail.com of bel me op 0642486162. Ik beantwoord je vragen graag!

Benieuwd waarom ik doe wat ik doe? Dat lees je hier!